Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Granita z ananasem i mleczkiem kokosowym
5 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16 godz.
Wolno gotowane warzywa korzeniowe z kaszą (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10 min
Kokosowe pittu (danie z mąki ryżowej i kokosa)
3 godz.
Lodowy deser groszkowo-miętowy
10 min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
25 min
Herbata chai masala
15 min
Karmelowe toffi
2 godz.